مرکز تحقیقات ژنتیک ایمنی
۱۳۹۹ شنبه ۱۰ خرداد
br ENGLISH
تاریخ: 1398/04/26 تعداد بازدید: 99
جناب آقاي دكتر سيد محمد باقر هاشمي سوته ارتقاء درجه علمي از دانشيار به استاد را تبريك عرض ميكنيم و از درگاه خداوند منان توفيق روز افزون و بهروزي شما را خواستاريم.

پيروزي، پرشي دارد به اندازه بلنداي آسمان كه همواره دل را شاد ولحظه‌ها را ماندگار مي‌سازد.

فرصت را مغتنم دانستيم ارتقاي درجه علميتان را صميمانه تبريك عرض نموده و از يكتا هستي بخش جهان برايتان سلامتي و سعادت همراه با موفقيت‌هاي‌ بي شماري را خواستاريم.

جناب آقاي دكتر سيد محمد باقر هاشمي سوته ارتقاء درجه علمي از دانشيار به استاد را تبريك عرض ميكنيم  و از درگاه خداوند منان توفيق روز افزون و بهروزي شما را خواستاريم.