مرکز تحقیقات ژنتیک ایمنی
۱۳۹۹ يکشنبه ۴ آبان
br ENGLISH
تاریخ: 1398/04/26 تعداد بازدید: 198
جناب آقاي دكتر سيد محمد باقر هاشمي سوته ارتقاء درجه علمي از دانشيار به استاد را تبريك عرض ميكنيم و از درگاه خداوند منان توفيق روز افزون و بهروزي شما را خواستاريم.

پيروزي، پرشي دارد به اندازه بلنداي آسمان كه همواره دل را شاد ولحظه‌ها را ماندگار مي‌سازد.

فرصت را مغتنم دانستيم ارتقاي درجه علميتان را صميمانه تبريك عرض نموده و از يكتا هستي بخش جهان برايتان سلامتي و سعادت همراه با موفقيت‌هاي‌ بي شماري را خواستاريم.

جناب آقاي دكتر سيد محمد باقر هاشمي سوته ارتقاء درجه علمي از دانشيار به استاد را تبريك عرض ميكنيم  و از درگاه خداوند منان توفيق روز افزون و بهروزي شما را خواستاريم.